Tandem

Fly tandem

J

æren Luftsportsklubb har erfarne tandempiloter som kan gi deg en vakker, uforglemmelig og spennende flyopplevelse. Å bli med på en tandemflytur er en fantastisk opplevelse og en god måte å få et første innblikk i paraglidingens opplevelsesrike verden.

En tandemflytur er perfekt som bursdagsgave til deg selv, som gave til en flyinteressert venn, eller som første steg på veien til å realisere drømmen om å lære å fly selv.

En tur kan ta fra 10 til 30 minutt, avhengig av været og dine ønsker.

Turen begynner med at tandempiloten forklarer deg nøye hva som skal skje, hvordan dere tar av og skal lande, samt litt generelt om hva du kan vente deg. Deretter vil du få på deg et spesielt passasjerseletøy og hjelm. Etter at tandempiloten har nøye sjekket alt utstyret spenner piloten deg trygt til seg selv. Så løper dere ut og flyr!

Litt avhengig av forholdene vil du få mulighet til å styre skjermen selv. Du kan også ta med deg kamera ut på turen. Varme klær og gode sko er viktig da det ofte er kaldere i luften og i høyden enn på bakken.

Det er helt naturlig å være litt nervøs, men dette forsvinner som oftest som dugg for solen i det dere er i lufta. Mange som prøver en tandemtur synes dette er så gøy at de velger å melde seg på kurs i etterkant.

Sikkerhet er vår førsteprioritet, og vi flyr ikke hvis det ikke er forsvarlige værforhold. Avtalen om å fly kan dermed bli forandret på kort varsel, eller at man møter opp og ikke kommer seg i lufta. Dette kan være viktig å tenke på hvis man for eksempel ønsker å gi bort en tur i gave på en spesiell dag, som bursdag, eller lignende.

Interessert i å fly tandem?

Pris for tandemflytur er 2000,-. Bestilling gjøres ved å kontakte en av våre tandempiloter:

Paal Wiik
Mobil: 932 85 860
Mail: 296wiik@gmail.com

Kjetil Fedde
Mobil: 950 41 297
Mail: kjetilfedde@gmail.com